Om Scenicks

Jag som har Scenicks kennel, heter Patricia o vi bor i Strängnäs och har skogen som granne, där vi går många promenader varje dag. Förutom jag, min kille och hundarna bor i huset också våran fantastiska katt, Sissen.           Vi åker på många utställningar varje år och här hemma tränar vi mycket viltspår.

Jag köpte mina första labradorer 1998 från Winnies kennel. En gul tik, Winnies call out, ”Nelly” och en svart tik, Winnies Scenic route, ” Ebba ”.  Det var två underbara hundar som fanns med mig i 12 resp 14 år. Dom kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.         I september 2009 köpte jag Hungry Hearts Tyra Banks ” Nicki ”. Jag följde med hennes uppfödare på en utställning 2010 och där väcktes intresset för utställningar. Det var ju jätte roligt att få fin kritik o rosetter ! När Nicki sen var fri röntgad kom även intresset för det här med avel. Jag gick SKKs uppfödar utbildning hösten 2012 och min första kull föddes i september 2013.

Mitt kennelnamn Scenicks är en blandning av Ebbas stamtavlenamn och Nicki.               Mitt mål är att föda upp sunda och friska labradorer som har bra mentalitet och exteriör.

Nelly                                                   Ebba

 

Det här är ett exempel på en sida. Till skillnad från inlägg som visas på bloggens startsida i ordningen de publiceras är sidor lämpligare för mer tidlöst innehåll som du vill ha lätt åtkomst till, såsom information i Om eller Kontakt. Klicka på Redigera-länken om du vill göra ändringar på sidan eller lägga till ytterligare en sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s